EvoBus België zoekt een: Key Accountmanager Buses & Coaches (M/V)

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus België verantwoordelijk voor de Sales en Customer Service & Parts van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbusen…

We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu. We zijn de nummer 1 in ons segment en geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.

Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud.

De verdere ontwikkeling van onze eigen medewerkers is zeer belangrijk voor een optimale service.


Jobinhoud:

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en 2dehands bussen en de nevenproducten van de merken Mercedes-Benz/Setra (minibussen, stadsbussen, touringcars, onderhoudscontracten,…).

Je prospecteert actief naar nieuwe klanten en onderhoudt zeer goed de bestaande klantenrelaties. Je zorgt voor een proactief beheer van alle activiteiten gelinkt aan je verkoop en relatiebeheer (stockbeheer, configuratie voertuigen, …).

Je analyseert de behoeften van de klant en zorgt voor een service op maat binnen de procedures en richtlijnen.

Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van het verkoopproces van jouw verkochte voertuigen en nevenproducten. Dit gaat van eerste klantencontact tot het afleveren van het voertuig.

Profiel:

Je behaalde een bachelor in een relevante opleiding (economie, marketing, …).
Je bent service-minded, pro-actief, hands-on, ondernemend en een doorzetter. Je kan autonoom werken en hebt een gezonde interesse voor techniek.

We zijn op zoek naar een teamplayer met minimum 5 jaar ervaring in een commerciële functie waar flexibiliteit en klantgerichtheid troef zijn.

Heb je een gedegen kennis van het Nederlands, Frans, Engels, (Duits is een pluspunt), aarzel dan niet om je CV te sturen.

Aanbod:
Je werkt voor Daimler (Mercedes-Benz, Setra, EvoBus) een grote naam in de automotive, waar je de nodige opleidingen en uitdagingen zal krijgen.

We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en bedrijfswagen.

Wens je te solliciteren of meer informatie i.v.m. deze vacature, gelieve je CV of een mail te zenden naar : kathleen.meyer@daimler.com; +32 2 451 17 38.

EvoBus Belgium N.V., Broekooi 270, 1730 Kobbegem; www.evobus.be.


 

 

Naar boven