Wij werven aan: Boekhouder

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus België verantwoordelijk voor de Sales en After Sales van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbussen….

We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu en geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.

Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud. 

Jobinhoud:

Als boekhouder sta je in voor de praktische ondersteuning van onze boekhoudafdeling. Je zorgt in hoofdzaak voor de traditionele boekhoudkundige taken.

Je beheert de volledige aan- en verkoopinformatie teneinde een correcte maandrapportering af te leveren.

Je staat in voor het ondersteunen van de fiscale aangiftes, voorbereiding van de jaarrekening en audit en het opmaken van betalingen.

Samen met je collega voer je vanuit ons kantoor te Kobbegem de Nederlandse boekhouding uit en je bent back-up voor je collega’s van het Belgische team.

Profiel:

Je hebt minstens een professionele Bachelor in accountancy – fiscaliteit/bedrijfsmanagement of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent een kei in boekhouden, cijfertjes, rapportering en processen schrikken je niet af, je bent gestructureerd en een heuse teamplayer. Je bent vlot in Nederlands met kennis van Engels en Frans. Kennis van Duits is zeker een pluspunt.

Aanbod:

Je werkt voor Daimler, Mercedes-Benz, EvoBus, waar je de nodige opleidingen en uitdagingen zal krijgen. De verdere ontwikkeling van onze medewerkers is erg belangrijk.

We bieden je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen. 

Naar boven