Workshop Manager (M/V)

 

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus Belgium verantwoordelijk voor de Sales en Customer Service & Parts van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbussen….We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu. We zijn de nummer 1 in ons segment en geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud. De afdeling Workshop is verantwoordelijk voor de reparatie en het onderhoud van bussen (openbaar vervoer- en touringcar). Daarnaast worden nieuwe bussen afleverklaar gemaakt voor de klant.

 

 

Jobinhoud:

De Workshop Manager verzekert een optimale werking van de afdeling Workshop bestaande uit de receptieafdeling, werkplaats en carrosserieafdeling.

Hij stuurt en motiveert de medewerkers naar een optimale samenwerking, beheert het werkplaatsproces en verzekert optimale afwikkeling en documentatie van de verschillende processtappen.

Hij staat garant voor een optimale klantentevredenheid (interne en externe klanten).

Tenslotte is de Workshop Manager verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde omzet en rentabiliteit van de workshop en voor de hem toevertrouwde infrastructuur.

Profiel:

• Minimum graduaat automechanica of gelijkwaardig door ervaring) ;
• Minimum 5 jaar ervaring in het aansturen van een werkplaats ;
• Uitstekende leidinggevende kwaliteiten ;
• Klant- en resultaatgericht;
• Analytische vaardigheden
• Zeer goede kennis van Nederlands en Frans, Duits begrijpen en spreken, schrijven is een pluspunt, Engels is een pluspunt.
• Vlot gebruik van actuele computertoepassingen (MS Office, DMS systemen, …)

Aanbod:
We bieden een mooie uitdaging waarbij je jezelf kan ontplooien in een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een leuke werksfeer, evenals een competitief salaris en voordelenpakket, inclusief bedrijfswagen en opleidingsmogelijkheden.


 

 

 

 

 

Naar boven