Daimler Buses | EvoBus Belgium zoekt een: Technisch Service Inspecteur

De organisatie
EvoBus Belgium is een volledige dochteronderneming van het wereldwijde opererende Daimler Buses. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en service van bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra.

Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij ook gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit.
De Afdeling
De afdeling TKD (Technische Klanten Dienst) is verantwoordelijk voor de dienst na verkoop van onze stads- en reisbussen binnen EvoBus Belgium N.V. De 7 binnen- en buitendienstmedewerkers zijn het 1e aanspreekpunt voor onze klanten bij klachten, garantieafhandelingen en terugroepacties.

De functie
Als technisch inspecteur heb je dagelijks contact met onze klanten, het verkoopsteam, onze monteurs en de TKD manager.

Je biedt interne en externe klanten en ons dealernetwerk technische ondersteuning om zo bij te dragen tot een goede commerciële relatie.
Je analyseert technische problemen en zorgt voor een duurzame oplossing (eventueel in samenwerking met de fabrieken in Duitsland).

Je herkent en signaleert structurele technische problemen/onvolkomenheden en/of individuele problemen teneinde de fabriek in Duitsland tijdig en correct te informeren.

Je inspecteert en analyseert garantiegevallen en/of servicecontracten en aftersales problemen, zoekt actief mee naar oplossingen en indien nodig bemiddel je teneinde problemen van klanten en/of servicepartners zo snel mogelijk van de baan te helpen.

Je geeft waar nodig technische scholing aan het werkplaatspersoneel van klanten en/of servicepartners met betrekking tot reparatie, onderhoud en gebruik van voertuigen teneinde hen te ondersteunen in hun dagdagelijkse werkzaamheden

Jouw profiel

  • Je hebt een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring met een sterke interesse en ervaring in techniek.
  • Je kunt zeer zelfstandig werken, bent klantgericht en een echt organisatietalent.
  • Uitstekende kennis van Nederlands, Frans, Engels en/of Duits is een must.

Wat bieden wij?
Heb je interesse in een mooie uitdaging waarbij je jezelf kan ontplooien in een professionele , internationale organisatie met enthousiaste collega’s en een leuke werksfeer ? Wij zorgen voor tal van opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland en een competitief salaris en voordelenpakket.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Kathleen Meyer (HR Manager):
kathleen.meyer@daimler.com
tel. 0476/99.50.13.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.evobus.be

Naar boven