Daimler Buses | EvoBus Belgium/Nederland zoekt een: Marketing & Communicatie Manager M/V

De organisatie
EvoBus Belgium en EvoBus Nederland zijn een volledige dochteronderneming van het wereldwijde opererende Daimler Buses. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland en België van bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra.

Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij ook gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Bij EvoBus Belgium en Nederland werken momenteel ruim 120 medewerkers.

De Afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de vertaling, ontwikkeling en implementatie van het Marketing & Communicatie beleid voor België en Nederland. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO’s en werkt nauw samen met de MT-leden en de Marketing & Communicatie specialisten van het hoofdkantoor in Duitsland. Het is een zelfstandige functie.

De functie
Je bent de drijvende kracht achter alle interne en externe marketingactiviteiten, van strategie tot operatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het beheer van het Marketing & Communicatiebudget.

Je stelt marketingactiviteitenplanningen op voor de ondersteuning van de verkoop van bussen, OMNIplus en BusStore dienstverlening. Je initieert en organiseert diverse sales promotionele activiteiten zoals productintroducties, beurzen, open dagen en klantevenementen. Je beheert een social media platform en stuurt diverse websites aan.

Jouw Profiel

  • Je hebt een afgeronde Bachelor opleiding in de richting van media, marketing en communicatie.
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan (automotive branche is een pré).
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Duitse taal is een pluspunt.
  • Je kunt zeer zelfstandig werken, bent klantgericht en een echt organisatietalent.
  • Je bent intercultureel sensitief, proactief, een teamplayer en fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?
Heb je interesse in een mooie uitdaging waarbij je jezelf kan ontplooien in een professionele , internationale organisatie met enthousiaste collega’s en een leuke werksfeer ? Wij zorgen voor tal van opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland en een competitief salaris en voordelenpakket.

De standplaats is Kobbegem (50%) en Nijkerk (Nederland) (50%).

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met
Steven Somers (CEO EvoBus Belgium)
tel.: 02/454.03.11.

Jouw sollicitatie kun je richten aan Kathleen Meyer (HR Manager): kathleen.meyer@daimler.com
tel. 0476/99.50.13.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.evobus.be

Naar boven