Daimler Buses | EvoBus Belgium zoekt een: Financial Controller (M/V)

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus Belgium verantwoordelijk voor de Sales en Customer Service & Parts van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbussen….

We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu. We zijn de nummer 1 in ons segment en geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.

Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud.

Jobinhoud:
Je rapporteert aan de CFO en werkt nauw samen met de Accounting Manager.

Je neemt deel aan de maandafsluiting en voorziet het lokale management en de Daimler groep van alle relevante rapportages en KPI’s.

Je staat in voor de planning en begeleidt business review meetings met het senior en middle management om de resultaten te verduidelijken en om samen inzicht te krijgen in de huidige performances. Je bespreekt de status van projecten en investeringen en eventuele correctieve acties, kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen en vertaalt de mogelijke impact op de forecast.

Je deelt verantwoordelijkheid voor interne controles en neemt een actieve rol op in verbeteringsprojecten in de organisatie, processen en tools.

Profiel:

  • Bachelor in een financiële richting (Accountancy /Fiscaliteit/…) of gelijkwaardig
  • Een eerste relevante ervaring als controller in een internationaal bedrijf ;
  • Klant- en resultaatgericht;
  • Analytische vaardigheden
  • Zeer goede kennis van Nederlands en Engels, Frans en Duits begrijpen en spreken, schrijven is een pluspunt.
  • Vlot gebruik van actuele computertoepassingen (Office, SAP, …)

Aanbod:
We bieden een mooie uitdaging waarbij je jezelf kan ontplooien in een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een leuke werksfeer, evenals een competitief salaris en voordelenpakket en tal van opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons jouw sollicitatie of vragen t.a.v. Kathleen Meyer, HR Manager EvoBus Belgium via e-mail kathleen.meyer@daimler.com.
Meer informatie over EvoBus op www.evobus.be.

Naar boven