Wij werven aan: Ervaren Sales Support Coordinator (M/V)

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus België verantwoordelijk voor de Sales en Customer Service & Parts van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbusen….

We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu. We geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.

Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud.

De verdere ontwikkeling van onze eigen medewerkers is zeer belangrijk voor een optimale service.

De afdeling:  

De afdeling Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe bussen en accountmanagement binnen openbaar vervoer en reisbussen. De in totaal 8 binnen- en buitendienstmedewerkers zijn het 1e aanspreekpunt voor onze klanten.

Jobinhoud:

Je coördineert de werkzaamheden van de verkoopbinnendienst en neemt daarnaast een aantal specifieke afdelingstaken voor je rekening teneinde te verzekeren dat alle verkoopondersteunende taken correct, volgens de procedures en binnen de afgesproken termijnen uitgevoerd worden.

Je vertegenwoordigt de afdeling binnen het bedrijf teneinde een goede samenwerking en correcte afhandeling van de dossiers te verzekeren.

In samenspraak met de Sr Sales Manager MB/Setra ben je eindverantwoordelijk voor het correct rapporteren van salesforecast, marktevolutie verkoopcijfers en voertuigbestanden aan CEO en Duitsland.

Je zorgt voor de voorcalculatie en facturatie van de verkochte voertuigen, rekening houdend met alle verkoop condities, te verwachten kosten, garantievoorwaarden enz.

Profiel:

1. In het bezit van een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring
2. Relevante ervaring in een Sales binnendienst ;
3. Flexibele teamplayer met goede communicatieve vaardigheden
4. Klantgericht, met oog voor kwaliteit en het leveren van resultaten
5. Analytisch, nauwkeurig en nauwgezet
6. Zeer goede kennis van Nederlands, Engels en Frans. Duits begrijpen, spreken en schrijven is een pluspunt.
7. Vlot gebruik van actuele computertoepassingen (Office, Excel, SAP, …)

Aanbod:
We bieden een mooie uitdaging waarbij je jezelf kan ontplooien in een professionele , internationale organisatie met enthousiaste collega’s en een leuke werksfeer, evenals een competitief salaris en voordelenpakket en tal van opleidingsmogelijkheden

Interesse:
Stuur dan zeker je CV naar kathleen.meyer@daimler.com

 

 

Naar boven