Wij werven aan: Technisch Tender & Onderhoudscontracten Specialist M/V

Als dochterbedrijf van Daimler AG is EvoBus België verantwoordelijk voor de Sales en After Sales van Mercedes-Benz en Setra bussen. Ons assortiment heeft o.a. reisbussen, stadsbussen, mini-bussen, lijnbusen….

We bieden enkel de beste standaard voor veiligheid, comfort, design en milieu. We geven de beste kwaliteit en service aan competitieve prijzen.

Nog belangrijker is de expertise en het enthousiasme waarmee onze medewerkers elke dag aan de slag gaan om deze beste kwaliteit waar te maken van advies tot onderhoud.

Afdeling: De afdeling TKD (Technische Klanten Dienst) is verantwoordelijk voor de dienst na verkoop van onze stads- en reisbussen binnen EvoBus Belgium N.V. De in totaal 7 binnen- en buitendienstmedewerkers zijn het 1e aanspreekpunt voor onze klanten bij klachten, garantieafhandelingen en terugroepacties.

Jobinhoud:
Als Technische Tender en Onderhoudscontracten Specialist heb je volgende verantwoordelijkheden:

Je biedt technische ondersteuning aan openbare vervoersmaatschappijen, onze private klanten, het officiële servicenet, de interne collega’s van sales en onze eigen werkplaats.

Wat betreft de service contracten, maak je de offertes en contracten op en sluit je deze af met de klant. Je zorgt voor de opvolging van de facturatie en de afwikkeling van de uitgevoerde werken binnen het contract. Je zorgt voor een risicoanalyse van alle lopende contracten.

Verder begeleid je aanbestedingen specifiek voor after sales activiteiten, zowel onderdelen als services.

Je stuurt en auditeert partners en regiewerkplaatsen met als doel hen te begeleiden bij het behalen van de opgelegde standaards om zo de uitstraling van het dealernet te bevorderen.

Je werkt nauw samen met de Technische inspecteurs en Key Accountmanagers Sales en met het hoofdkantoor in Duitsland. Je rapporteert rechtstreeks aan de TKD-Manager.

Jouw troeven:
Je hebt een bachelor diploma of ervaring in de automotive sector en bij voorkeur een eerste werkervaring.

Je bent gepassioneerd door autotechniek en technisch geschoold, je bent service-minded en je hebt zin om je kennis te delen met je collega’s en klanten en deze kennis o.a. te gebruiken voor technische- en kostenanalyse. Verder ben je nauwkeurig, resultaatgericht, gestructureerd en werk je graag in teamverband. Je bent een kei in MS Office en beheerst vlot, zowel gesproken als geschreven, het Nederlands, Frans, Duits en/of Engels, dan zit je goed bij ons! Neem contact op met Kathleen Meyer: kathleen.meyer@daimler.com om te solliciteren of voor verdere informatie.

Wij bieden:
Je werkt voor Daimler, Mercedes-Benz, EvoBus, een grote naam in de automotive, waar je de nodige opleidingen en uitdagingen krijgt.

We bieden je een boeiende functie aan in een professioneel, gepassioneerd team met tal van mogelijkheden om bij te leren, een motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles in een interessante internationale, financieel gezonde omgeving.Naar boven