Sussie Banke Skovdal

Sussie Banke Skovdal er Human Resource-chef hos EvoBus – eller personalechef, som det hed før i tiden. Men der er nu god mening i en titel, er også omfatter de menneskelige ressourcer. For jobbet handler ikke kun om at ansætte og afskedige folk. Det går i høj grad også ud på at udvikle medarbejderens kompetencer, hjælpe og støtte både ansatte og ledere i det daglige arbejde. ”At arbejde med mangfoldigheden af mennesker, er noget af det mest givende”, forsikrer den 40-årige leder.

Sussie havde første arbejdsdag i januar, så hun har ikke været så længe hos EvoBus. Men det er ikke erfaring, det skorter på hos den ny HR-chef. Hun har arbejdet med HR/personale de sidste 6 år i Danmark, og inden da 12 år i Tyskland. Sussie Banke Skovdal er oprindelig uddannet i salg men har også en bachelor i Human Ressource Management. Hun har erfaring fra virksomheder som Breuninger, Warner Music og Triumph.

Sussie Banke Skovdal kommer oprindeligt fra Snekkersten i Nordsjælland, men bor nu i Roskilde med hendes mand Christian og deres børn. Meget af fritiden går med at hygge med familien, nyde god mad lavet på gode råvarer. Men der er også tid til at gå lange ture ved vandet, tage mountain bike’n eller dykke. Det sidste er en af Sussies store passioner, der tager hende og familien til alverdens kyster og have for at dykke.

Op