Tina Houborg

Tina Houborgs opgave i EvoBus er at holde øje med økonomien. Tina er ’business controller’. Hun hjælper med at analysere og budgettere aktiviteter, der sættes i gang i virksomheden – store som små. Og at følge og kontrollere økonomien undervejs.

”Der er jo økonomi indblandet i det meste af det, der laves. Derfor bliver jeg kastet ud i mange forskellige opgaver og i alle dele af EvoBus – lige fra at lave analyser, budget og forcasts for forretningen til at sikre, at vi overholder vores egne retningslinjer regler, når vi bruger penge – compliance kalder vi det”, siger den 39-årige controller.

Tina har en solid baggrund for at passe sit job hos EvoBus. Hun er uddannet cand. merc. i finansiering og regnskab, og så har hun erfaring fra tidligere ansættelser hos bl.a. ABB og DB Schenker Rail.

Tina Houborg er glad for sit job, men også for arbejdspladsen.
”Folk, jeg møder, er venlige og hjælpsomme. Det føles som om alle er glade for at arbejde her og det mærkes på stemningen. Det er samtidig utrolig lærerigt at være hos EvoBus. For man skal vide noget om alt og kunne sætte sig ind i nye problemstillinger. Så jeg bliver hele tiden bedre til mit arbejde”, bemærker hun.

Men tro ikke, det kun er økonomi, der optager Tina Houborg. Sport har altid været en del af hendes liv. Tidligere var det håndbold på højt niveau, men bolden er lagt på hylden. Nu er det ture i skoven på mountain biken, spinning-timer og åren i vandet på Roskilde fjord med roklubben. Tina bor i en lille by uden for Roskilde med sin mand og 7 årige søn.

Op