EvoBus Nederland zoekt: Medewerker Sales Support (M/V) op projectbasis

De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De afdeling Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe bussen binnen de touringcarbranche én Openbaar Vervoer (OV) segment. De Sales Support medewerkers onder-steunen de Key Accountmanagers en Senior Sales Manager op wettelijk, technisch en administratief gebied. In totaal zijn er 8 medewerkers binnen deze afdeling werkzaam.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het onder- steunen van de Key Accountmanager OV bij tenders/offertes, afhandeling orders en afleveringen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de voertuigenconfiguraties en –calculaties. Je ondersteunt de Key Accountmanager OV bij de klantgesprekken en technische gesprekken op de fabrieken. Je werkt nauw samen met de afdelingen Werkplaats, Parts en Customer Services om technische vraagstukken m.b.t. offertes en voertuigbestellingen op te lossen. Je werkt ook nauw samen met de fabrieken over de voertuigconfiguraties- en afnames en coördinatie van de door klanten aangeleverde onderdelen.

Je profiel:
• Je hebt een afgeronde HBO-Autotechniek opleiding.
• Je hebt minimaal twee jaar werkervaring opgedaan in de automotive branche in een (After)Sales ondersteunende functie.
• Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse/Engelse taal.
• Je beschikt over goede communicatieve en presentatie vaardigheden.
• Je bent klantgericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig.
• Je bent commercieel ingesteld en kunt goed plannen en organiseren.
• Je bent een teamplayer en fulltime beschikbaar.
• Je bent bereid om frequent te reizen naar de fabrieken in Duitsland.
• Je hebt kennis en ervaring met MS Office.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Gelet op het feit dat het een projectfunctie betreft, zul je eerst op basis van een detacheringscontract werkzaam zijn. Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding maar ligt boven marktconform. Je ontvangt een reiskostenvergoeding. De standplaats is Nijkerk.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik (HR Manager) tel.nr.: 033-2474242 of met Steven Verkley (Manager Sales Support) tel.nr.: 06-18478169. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com

Meer weten over onze organisatie? www.evobus.nl.

                Naar boven