EvoBus Nederland zoekt: Medewerker Sales Support (M/V)

De organisatie
EvoBus Nederland is een volledige dochteronderneming van het wereldwijde opererende Daimler Buses. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland van bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra.

Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij ook gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 75 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht

De Afdeling
De afdeling Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe bussen binnen de touringcarbranche én Openbaar Vervoer (OV) segment. De Sales Support medewerkers ondersteunen de Key Accountmanagers en Senior Sales Manager op wettelijk, technisch en administratief gebied. In totaal zijn er 7 medewerkers binnen deze afdeling werkzaam.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het onder- steunen van de Key Accountmanagers bij tenders/offertes, afhandeling orders en afleveringen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de voertuigenconfiguraties en –calculaties. Je ondersteunt de Key Accountmanagers bij de klantgesprekken en technische gesprekken op de fabrieken. Je werkt nauw samen met de afdelingen Werkplaats, Parts en Customer Services om technische vraagstukken m.b.t. offertes en voertuigbestellingen op te lossen. Je werkt ook nauw samen met de fabrieken m.b.t. de voertuigconfiguraties- en afnames.

Jouw Profiel
• Je hebt een afgeronde HBO Automotive opleiding.
• Je hebt minimaal twee jaar werkervaring opgedaan in de automotive branche in een (After)Sales ondersteunende functie.
• Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse/Engelse taal.
• Je bent klantgericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig.
• Je bent commercieel ingesteld en kunt goed plannen en organiseren.
• Je bent een teamplayer en fulltime beschikbaar.
• Je bent bereid om incidenteel te reizen naar de fabrieken in het buitenland.
• Je hebt kennis en ervaring met MS Office.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer.

Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding, maar ligt boven marktconform. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering. Op jaarbasis 25 vakantie- en 13 ADV-dagen. Je komt in aanmerking voor een individuele en collectieve bonus. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse interne opleidingen.

De standplaats is Nijkerk. Werkdagen maandag t/m vrijdag. Werktijden tussen 08.30 – 17.00 uur.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Steven Verkley (Hoofd Sales Support) tel.: 06-18478169. Jouw sollicitatie kun je richten aan Marian van Unnik-Verweij (HR Manager): marian.van_unnik@daimler.com. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.evobus.nl

Naar boven