Interview met Edvin Iriskic

Geachte heer Iriskic. Stel uzelf kort voor aan de lezers.

Mijn naam is Edvin Iriskic en ik ben een derdejaarsstudent commerciële bedrijfskunde. Ik loop stage bij de verkoop binnendienst van EvoBus Nederland . Ik hou mij bezig met de administratie en business intelligence waarbij ik vooral ondersteuning bied.  

Waarom koos u voor EvoBus als werkgever? Wat vindt u aantrekkelijk aan werken bij EvoBus?

EvoBus is een dochteronderneming van Daimler AG. Daimler AG is een wereldwijd concern en dat trok mijn aandacht. Het internationale karakter van het bedrijf biedt de mogelijkheid om wereldwijd zaken te doen met haar klanten. De gestructureerde werkwijze van alle afdelingen naar elkaar toe is iets wat mij aanspreekt bij EvoBus en het werken overzichtelijker maakt.

Beschrijf uw carriére bij EvoBus – vanaf de eerste dag tot aan vandaag.

Om bij EvoBus goed te functioneren moet je alle inns en outs van het bedrijf kennen. Maar ik werd vanaf dag 1 goed opgevangen door mijn team en binnen de kortste keren kon ik zelfstandig mijn werkzaamheden uitvoeren.

Vertel ons wat meer over uw team.

Bij de verkoop binnendienst zitten wij met 4 personen waarbij we bezig zijn met verschillende projecten en het belangrijkste hierbij is om het overzicht te bewaren. Wij werken samen als team om alle informatie te vergaren van het inklaren van bussen tot het overschrijvingsbewijs.

Wat voor soort mensen zoekt u het meest in uw team?

Personen die samenwerken en naar elkaar luisteren. Samenwerking als bij een voetbalteam dat hetzelfde resultaat nastreeft.

Welke tips heeft u voor studenten en afgestudeerden die willen werken bij EvoBus?

Ga enthousiast aan de slag en toon veel interesse in processen, er is veel knowhow nodig en de enige manier om dat tot je te nemen is om je best te doen en interesse te tonen.

Naar boven