Busmonteurs (M/V)


De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De werkplaats in Utrecht, gevestigd aan de Europalaan 8, is verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van de openbaar vervoer bussen van onze klant Qbuzz. In totaal werken 13 medewerkers binnen deze afdeling.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud- en ombouwwerkzaamheden volgens werkorders. Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische/elektrische voertuigdelen.

Je werkt met collega’s in een 3-ploegen- dienstsysteem (vroeg/dag/laat).

Je profiel
• Je hebt een afgeronde MBO-autotechniek opleiding of VMBO aangevuld met 1e monteur.
• Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als bus- of bedrijfswagenmonteur.
• Je hebt gewerkt met diagnose- apparatuur en hebt kennis van elektronica.
• Ervaring op het gebied van airconditioning (STEK-diploma) is een pré.
• Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en omgaan met werkdruk.
• Je bent fulltime beschikbaar en flexibel.
• Het in bezit hebben van een bus rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Jaarlijks worden diverse opleidingen aangeboden.

Je komt in dienst bij Qbuzz en wordt gedetacheerd bij EvoBus. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Openbaar Vervoer.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik (HR Manager),
tel.nr.: 033-2474242 of met Mauritz van Leeuwen (Manager Service), tel.nr.: 033-2474206. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl
Naar boven