Leerling busmonteur

De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel ruim 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De werkplaats Nijkerk is verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van openbaar vervoer bussen en touringcars. Daarnaast worden nieuwe bussen en touringcars uit de fabriek afleverklaar gemaakt voor de klant. De werkplaats werkt volgens de modernste technieken en is voorzien van de nieuwste diagnoseapparatuur.

In totaal werken 21 medewerkers binnen deze afdeling, waarbij ook jaarlijks leerling monteurs worden opgeleid.

De functie
Als leerlingmonteur werk je 4 dagen per week en ga je 1 dag naar school. Onder begeleiding van een ervaren leermeester leer je alle kneepjes van het vak van busmonteur:
• reparatie-, onderhoud- en ombouw-werkzaamheden;
• lokaliseren en verhelpen van storingen aan mechanische en elektrische voertuigdelen;
• digitale en administratieve werkplaatsprocessen;
• gebruik van gereedschap en hulpmiddelen.

Je profiel
• Je hebt een vmbo-diploma basisberoeps-gerichte leerweg in de sector techniek en zit in het 1e jaar van de MBO-opleiding Autotechnicus niveau 2.

• Je beschikt over een goed technisch en praktisch inzicht en hebt enige “sleutel”-ervaring.
• Je bent leergierig, hebt interesse in bussen en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?
Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden je een mooie leerplek om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Je krijgt ook de mogelijkheid om diverse interne producttechnische opleidingen te volgen.

Je komt bij ons in dienst en wij vergoeden alle studiekosten. Je ontvangt een reiskostenvergoeding, vakantie-toeslag 8% en eindejaarsuitkering 7%.

We bieden je een serieuze kans op een loopbaan binnen onze organisatie!

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik (HR Manager) tel.nr.: 033-2474242 of met Mauritz van Leeuwen (Manager Service) tel.nr.: 033-2474206. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com.
Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl.

Naar boven