EvoBus Nederland zoekt: Marketing en Communicatie Manager (M/V)

De organisatie
EvoBus Nederland en EvoBus België zijn een volledige dochteronderneming van het wereldwijde opererende Daimler Buses. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland en België van bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra.

Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij ook gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Bij EvoBus Nederland en België werken momenteel ruim 120 medewerkers.

De Afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de vertaling, ontwikkeling en implementatie van het Marketing & Communicatie beleid voor Nederland en België. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO’s en werkt nauw samen met de MT-leden en de Marketing & Communicatie specialisten van het hoofdkantoor in Duitsland.

De functie
Je bent de drijvende kracht achter alle interne en externe marketingactiviteiten, van strategie tot operatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het beheer van het Marketing & Communicatiebudget.
Je stelt marketingactiviteitenplanningen op voor de ondersteuning van de verkoop van bussen, OMNIplus en BusStore dienstverlening. Je initieert en organiseert diverse sales promotionele activiteiten zoals productintroducties, beurzen, open dagen en klantevenementen. Je beheert een social media platform en stuurt diverse websites aan.

Jouw Profiel
• Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van media, marketing en communicatie.
• Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan (automotive branche is een pré).
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Franse en Duitse taal is een pré. 
• Je kunt zeer zelfstandig werken, bent klantgericht en een echt organisatietalent.
• Je bent intercultureel sensitief, proactief, een teamplayer en fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer.

Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding, maar ligt boven marktconform. Je krijgt voor deze functie de beschikking over een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Op jaarbasis 25 vakantie- en 13 ADV-dagen. Je komt in aanmerking voor een individuele en collectieve bonus. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse interne opleidingen.

De standplaats is Nijkerk (50%) en Kobbegem (Brussel/België) (50%). Werkdagen maandag t/m vrijdag.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Smits (CEO EvoBus Nederland) tel.: 06-12745816. Jouw sollicitatie kun je richten aan Marian van Unnik-Verweij (HR Manager): marian.van_unnik@daimler.com. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.evobus.nl


Naar boven