EvoBus Nederland zoekt: Medewerker contractmanagement op projectbasis

De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De afdeling Customer Services is verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van technische problemen i.s.m. fabriek, klanten en dealernetwerk. Daarnaast worden technische trainingen gegeven, ondersteuning geboden bij gebruik en analyse van FleetBoard, garantietrajecten in behandeling genomen en onderhouds- contracten beheerd. In totaal werken 9 medewerkers binnen deze afdeling.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de reparatie- en onderhoudscontracten van onze klanten. Dit betekent het administratief afwikkelen en controleren van ingediende facturen door service partners voor werkzaamheden aan de bussen.

Je keurt reparaties goed en zorgt ervoor dat er wordt gefactureerd. Je maakt kostenanalyses van de reparatie- en onderhoudscontracten en doet verbetervoorstellen.

Je profiel
• Je hebt een afgeronde MBO-Autotechniek opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
• Je hebt minimaal twee jaar relevante technische werkervaring opgedaan in de automotive branche.
• Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse of Engelse taal.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Je bent accuraat, analytisch, gestructureerd en kunt zelfstandig werken.
• Je bent een teamplayer en fulltime beschikbaar.
• Je hebt kennis en ervaring met MS Office en specifiek Excel.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer. Gelet op het feit dat het een projectfunctie betreft, zul je op basis van een detacheringscontract werkzaam zijn. Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding maar ligt boven marktconform. Je ontvangt een reiskostenvergoeding. De standplaats is Nijkerk.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik (HR Manager) tel.nr.: 033-2474242 of met Marc Dral (Manager Customer Services) tel.nr.: 06-25066271. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com 

Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nlNaar boven