Medewerker Voorbewerking/Spuiter (M/V)

De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De werkplaats in Utrecht, gevestigd aan de Europalaan 8, is verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van de openbaar vervoer bussen van onze klant Qbuzz. Daarnaast wordt gewerkt aan een meerjarig project voor het uitvoeren van carrosseriewerkzaamheden aan bussen. In totaal werken 13 medewerkers binnen deze afdeling.


 De functie 
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle carrosseriewerkzaamheden aan de bussen. De werkzaamheden bestaan uit:
• Het voorbewerken, voorbereiden van te spuiten onderdelen.
• Het schuren, plamuren, afplakken, primeren en kitten.
• Het spuiten van de onderdelen.

Je werkt in een projectteam van 3 medewerkers, waarbij jouw hoofdtaak de spuitwerkzaamheden aan de bussen zijn. De werktijden zijn van 13.30 uur tot circa 22.00 uur, maandag tot en met vrijdag.

Je profiel
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als voorbewerker/spuiter in de autobranche.
• Een afgeronde opleiding autospuiter is een pré, maar ervaring vinden wij belangrijker.
• Je werkt netjes en streeft naar een goed eindresultaat.
• Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
• Het in bezit hebben van een bus rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om samen met je collega’s aan een project te werken in een prettige werksfeer.

Je komt in dienst bij een payrollbedrijf op basis van een detacheringscontract voor een langere periode.

Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en onregelmatig-heidstoeslag. 

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik (HR Manager)tel.nr.: 033-2474242 of met Mauritz van Leeuwen (Manager Service) tel.nr.: 033-2474206. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl

Naar boven