EvoBus Nederland zoekt: Stagiair Customer Services & Parts (CSP)

De organisatie:

EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Naast reparatie en onderhoud gaat het om de levering van onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel circa 60 medewerkers.

De afdeling:

De afdeling CSP bestaat uit drie subafdelingen: werkplaats Nijkerk/ Utrecht, Customer Services en Parts. Tezamen zijn zij verantwoordelijk voor het afleverklaar maken, onderhoud, contractmanagement en levering van onderdelen voor openbaar vervoer bussen en touringcars.

De stage:

De stage betreft een meeloop- en werkstage waarbij je de afdeling CSP ondersteunt bij diverse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan technische problemen oplossen, complexe garantiezaken uitzoeken, ondersteunen bij acties en contractmanagement of bij de implementatie van een nieuw systeem/proces. Naast voorgenoemde werkzaamheden houd je je ook bezig met een eigen project. De inhoud van dit project wordt in overleg bepaald, rekening houdend met jouw vaardigheden en interesses.

Jouw profiel:

  • Je zit in het 3e jaar van de HTS opleiding Autotechniek (Technisch Commercieel).
  • Je hebt kennis van Windows, Word, Excel en Powerpoint.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.
  • Een goede beheersing van de Duitse taal is een pré.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig, zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, pragmatisch en stressbestendig.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer.
Je ontvangt een stage- en reiskostenvergoeding. Standplaats is Nijkerk.

Kennismaken?

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met:
Marian van Unnik-Verweij, HR Manager, tel.nr.: 033-2474242.
Je sollicitatie kun je mailen naar: marian.van_unnik@daimler.com.
Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl.

Naar boven