Technisch Administratief Medewerker (M/V)

De organisatie
EvoBus Nederland is een volledige dochteronderneming van het wereldwijde opererende Daimler Buses. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland van bussen van de merken Mercedes-Benz en Setra.

Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij ook gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 75 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht

De Afdeling
De werkplaats in Utrecht, gevestigd aan de Europalaan 8, is verantwoordelijk voor reparatie en onderhoud van de openbaar vervoer bussen van onze klant Qbuzz gedurende de periode 2013 tot en met 2023.

In totaal werken 13 medewerkers binnen deze afdeling.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van garantie, reparatie- en onderhouds- aanvragen. Je zorgt voor de afhandeling van de werkorders en de facturatie. Je geeft ondersteuning aan de Chef Werkplaats bij het inplannen en afstemmen van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Je onderhoudt contacten met de interne garantieafdelingen van EvoBus Duitsland en Nederland. Daarnaast geef je ondersteuning aan de Chef Werkplaats bij het onderhouden van de contacten met Qbuzz.

Jouw Profiel
• Je hebt een afgeronde MBO autotechnische opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
• Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een autotechnische/administratieve functie.
• Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse taal.
• Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
• Je bent zeer servicegericht, accuraat en flexibel.
• Je bent een teamplayer en fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een mooie uitdaging om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega’s en een prettige werksfeer.

Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding, maar ligt boven marktconform. Je ontvangt een reiskostenvergoeding en hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse interne technische opleidingen. Gelet op het feit dat het een projectfunctie betreft tot en met eind 2023, zul je op basis van een detacheringscontract werkzaam zijn.

De standplaats is Utrecht. Werkdagen maandag t/m vrijdag. Werktijden tussen 07.00 – 17.00 in overleg met collega.

 Interesse? 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mauritz van Leeuwen (Manager Service) tel.: 033-2474206.
Jouw sollicitatie kun je richten aan Marian van Unnik-Verweij (HR Manager): marian.van_unnik@daimler.com.
Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.evobus.nl
 

 

Naar boven