EvoBus Nederland zoekt: Werkplaatsreceptionist (M/V)

De organisatie
EvoBus Nederland is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler concern. Wij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden we down stream services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en service. Bij EvoBus Nederland werken momenteel 70 medewerkers verdeeld over twee locaties Nijkerk en Utrecht.

De afdeling
De werkplaats Nijkerk is verantwoordelijk voor de reparatie en onderhoud van openbaar vervoer bussen en touringcars. Daarnaast worden nieuwe bussen en touringcars uit de fabriek afleverklaar gemaakt voor de klant. De werkplaats werkt volgens de modernste technieken en is voorzien van de nieuwste diagnoseapparatuur.

De functie
Je bent het 1e aanspreekpunt voor onze klanten inzake aanname van en advisering over onderhoud- en reparatieopdrachten. Je bent verantwoordelijk voor de planning, begeleiding en communicatie van de opdrachten aan klanten en monteurs. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van de werkorders, reparatiedocumenten en facturen. Je bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de voertuig afname. Je werkt nauw samen met de voorman werkplaats, werkplaatsreceptionisten en monteurs.

Je profiel
• Je hebt een afgeronde MBO-autotechniek opleiding.
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante (autotechnische/administratieve functie) werkervaring in de automotive branche.
• Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse/Duitse taal.
• Je hebt een zeer klantgerichte houding en kunt uitstekend plannen en organiseren.
• Je bent een teamplayer, hebt natuurlijk overwicht en kunt goed omgaan met werkdruk.
• Je bent fulltime beschikbaar, flexibel en hebt ervaring met MS Office programma’s.
• Het in bezit hebben van een bus rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij?
Salaris is afhankelijk van werkervaring en opleiding. Reiskosten- en nooddienst-vergoeding. Werkdagen van maandag t/m vrijdag in dagdienst.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian van Unnik
(HR Manager) tel.nr.: 033-2474242 of met Mauritz van Leeuwen (Manager Service) tel.nr.: 033-2474206. Je sollicitatie kun je richten aan: marian.van_unnik@daimler.com Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl.


Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website: www.evobus.nl

Naar boven