Hans Smits per 1 juni 2018 nieuwe CEO Daimler Buses | EvoBus Nederland B.V.

• Hans Smits zal per 1 juni 2018 starten als nieuwe CEO van EvoBus Nederland B.V.
• Hij volgt hiermee Martin Biewald op die een functie bij EvoBus GmbH heeft geaccepteerd

1 juni 2018, Nijkerk – Vanaf 1 juni 2018 zal Hans Smits starten als nieuwe CEO voor Daimler Buses | EvoBus Nederland B.V. Van 2008 tot en met 2012 is Hans Smits al CEO geweest van EvoBus Nederland B.V., waarna hij zijn carrière voortzette bij de moedermaatschappij EvoBus GmbH en verantwoordelijk is voor het wereldwijde internationale Key Accountmanagement alsmede de Europese gebruikte bussen activiteiten van EvoBus.

Vertrek Martin Biewald
Hans Smits volgt hiermee Martin Biewald op, die na 4 jaar als CEO voor EvoBus Nederland en België zeer succesvol heeft geleid en waarin belangrijke stappen zijn gezet voor de toekomst. Martin: “Het is jammer om EvoBus Nederland B.V. te verlaten maar ik kijk terug op een mooie tijd en kijk uit naar mijn nieuwe functie als Manager Customer Service en Parts EvoBus Duitsland en graag wil ik via deze weg alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in EvoBus Nederland B.V.”

Dubbele functie
Naast zijn nieuwe functie van CEO EvoBus Nederland zal Hans Smits verantwoordelijk blijven voor de wereldwijde Key Accountmanagement en gebruikte bussen activiteiten voor de moedermaatschappij. Hans Smits: “Ik ben zeer verheugd om terug te keren naar EvoBus Nederland B.V. waaraan ik altijd goede herinneringen heb gehad. Ik kijk er dan ook naar uit om de opgedane ervaringen mee te nemen en toe te passen.” Hij vervolgt: “De transitie naar eMobility en de introductie van de Mercedes-Benz eCitaro de komende maanden brengt interessante en mooie uitdagingen voor het hele team van EvoBus Nederland B.V. met zich mee. Bovendien verheug ik me er natuurlijk op de relaties met onze klanten verder uit te bouwen.”

Naar boven