Busmonteur. Altijd op zoek naar die éne uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Ken jij EvoBus Nederland? EvoBus Nederland is een van de grootste spelers op de bussenmarkt.
EvoBus ken je van de merken: Mercedes-Benz en Setra, BusStore maar ook van het merk OMNIplus. Het aftersalesmerk als het gaat om diensten en services. EvoBus is niet alleen importeur van bussen, maar heeft ook haar eigen werkplaats voor alle busreparaties en busonderhoud. Onze EvoBus collega Jan Ponsteen, al meer dan 10 jaar werkzaam als monteur voor EvoBus Nederland, weet als geen ander hoe bijzonder zijn vak is.

Wil jij meer informatie over het vak busmonteur? Of ben jij (bus)monteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou voor onze werkplaats in Nijkerk!

Wees nieuwsgierig

Jan Ponsteen: “Al meer dan 10 jaar werk ik bij EvoBus Nederland. Het monteursvak is ongelooflijk boeiend, maar het werken als monteur aan bussen helemaal. Iedere bus is verschillend en elke klant heeft weer zijn eigen specifieke wensen. Het werken aan een touringcar of ov-bus is iedere keer weer uitdagend. Een diagnose stellen blijft een mooi gepuzzel en is steeds weer een uitdaging. En elke keer leer ik weer. Ik merk dat de ontwikkelingen in de bustechniek en elektrotechniek snel gaan, bijvoorbeeld van Diesel Euro V naar Euro VI of Elektrisch. Gelukkig biedt EvoBus mij tijd en ruimte voor diverse opleidingen. Zo blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschik ik over de modernste werkmaterialen- en apparatuur. Als busmonteur moet je wel van een uitdaging houden, want eigenlijk ben je nooit klaar (met leren)!”

Neem dan contact op met: Marian van Unnik, HR Manager, tel.nr.: 033-247 42 42 of Mauritz van Leeuwen, Manager Werkplaats, tel.nr: +31 (0)33 247 42 06.

EvoBus Nederland is importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen wij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren wij alle aftersales activiteiten uit, zoals reparatie, onderhoud en het verkopen en adviseren van originele onderdelen. Binnen EvoBus Nederland werken momenteel ruim 70 medewerkers.Naar boven