Interview met Steven Verkley

Geachte heer Verkley. Stel uzelf kort voor aan de lezers.

Steven Verkley, 44 jaar. Sinds 2010 werkzaam als Hoofd Verkoop Binnendienst bij EvoBus Nederland.

Waarom koos u voor EvoBus als werkgever? Wat vindt u aantrekkelijk aan werken bij EvoBus?

Ik heb gekozen voor EvoBus, omdat ik als medewerker van Mercedes-Benz Nederland een andere functie zocht en graag binnen Daimler wilde blijven.
Het aantrekkelijke van het werken bij EvoBus is dat het bedrijf Importeur en Dealer tegelijk is. Dat betekent dat de bussen worden geconfigureerd en besteld in samenwerking met de fabriek en dat deze bussen door ons zelf aan de klant worden afgeleverd.

Beschrijf uw carrière bij EvoBus- vanaf de eerste dag in het bedrijf tot vandaag.

Vanaf de eerste dag voer ik tot op heden dezelfde functie bij EvoBus uit. Het is een veelzijdige functie waarbij diverse aspecten betreffende de afhandeling van de orders aan bod komen.

Vertel ons wat meer over uw team en uw werk.

Op de verkoop binnendienst (Sales Support) werken we met 3 mensen en geven wij zoveel mogelijk support aan drie Sales collega’s. Wij zijn alle drie personen met een auto-technische achtergrond en dat is voor deze afdeling niet per se noodzakelijk, maar het is zeker een pre.

Wat voor soort mensen zoekt u het meest in uw team?

In eerste instantie zoeken wij mensen die bereid zijn om bij een bedrijf te werken dat in de bedrijfswagens zit. Daar bedoel ik mee dat je flexibel moet kunnen zijn.

Naar boven